Alla recepten kommer inte här men när man skapar en Brunch så brukar jag tänka att nyckelorden som vanligt är god smak med VOLYM på varje rätt. Man lyckas ofta inte med att hålla på med en massa rätter utan fokucera på några goda, så att du själv även hinner vara med.
Och glöm inte en god söt avslutning...den väntar alla på.
Bruchen bestod idag av fat med:
1. Fruktsallad i glas
2. Extra fat med melon och delad kiwi
3. Tre orters Charkuterier, Rostbiff, Milano salami och kryddig Rysk Salami
4. Brie med soltorkad tomat
5. Inlagd röd paprika med balsamicosirap och bladpersilja
6. Chilirostade potatishalvor med squach och Kalamataoliver
7. Foccacia med färskost och rosmarin
8. Kvisttomater
9. Våfflor med hemkokt blåbärssylt & grädde
10. Nypressad apelsinjuice
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar