Ingredienser till 2 personer:
4st Kokta stora skalade färskpotatisar, tärnade
1st Vårlök, skivad
1/2dl Cremé fraiche
50g Fårost
2msk Kapris
0,5dl Hackade fröna oliver med piemento
2krm Oregano, mortlad
Salt- & svartpeppar från kvarn
Färska örter tex baslika och bladpersilja
1pkt Bacon
1/2st Stor baguette
Såhär kan man göra:
1. Stek baconet i en stekpanna utan matfett, låt baconet "rinna av" på lite hushållspapper.
2. Dela baguetten i 2 delar och sedan mitt itur, rosta i en brödrost.
3. Blanda alla ingredienser till potatis och fårostsalladen, ett tips är att röra ut fårosten i cremé fraichen så fördelas osten bra.
4. Klicka ut lite sallad på varje rostad brödbit, toppa med baconet och lite färska örter. Lägg sedan locket ovanpå allt...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar