Okej, nu skall man inte klaga när man står framför ett dignande buffébord, dessutom åkandes med jobbet...men tänkte bara delge min iaktagelse när man har exakt mellan 21.15 och 23.00 på sig för att äta tillsammans med 1200st andra passagerare.
Taktiken att få den sista sittningen visade sig vara bra eftersom många andra redan hade fått lov att resa på sig från borden...personalens vaksamhet att snabbt plocka undan tallrikarna måste få högsta poäng...Dessutom eloge till att buffén hela tiden fylldes på, rent och fräscht...
Men och det kommer ofta alltid ett men...här kommer några handfast tips!
1. Välj buffén som är längst bort från ingången, gå direkt dit.
2. Dom godaste och lyxigaste sakerna är placerade längst in mot personalen sida av buffébordet, m.a.o. klä dig inte med långa armband eller kläder som åker ner i sillspadet om du vill komma åt rommen.
3. Gör inte som jag att lägga på tre potatisar det första du gör. skippa det helt!
4. Gillar du fisk, håll dig länge kvar inom de första 3m på buffén, restan kan du skippa...
5. Gå fler gånger än en på förättsbordet om du gillar mat...varmrättsidan är som en bättre skolbespisning...
6. Dessertbordet, fokucera på ostarna och den goda fikonmarmeladen med lite kex till...chokladpuddingen är inget att köa för!
Slutlig komihåg regel:
1. Gå längst in de tre första metrarna, välj ett fönsterbord och njut medan du kan spana in andra tallriksvariationer bestående av färska räkor med chokladpudding :)
På bilden ovan blev det lite strutsfilé, smakar som en mix mellan kyckling och nötkött...
Om du spanar riktigt noga så kan du se att tjejen i det ljusa hårtet är Jessica Andersson...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar