Inggredienser till 2-3 personer:
250g Oxfilé eller biff
4-5st Kokta potatisar, tärnade
1st Gul lök, finhackad
3st Äggulor
3msk Dijonsenap
2msk Svensk söt senap
Salt & svartpeppar från kvarn
Gott till:
Cremé fraiche
Saltgurka
Såhär kan man göra:
1. Bryn löken och potatisen i en panna, bryn gärna oxfilen i en annan, nu kan du välja om du vill separera eller blanda ihop allt, jag valde det senare...
2. Blanda ihop dijonsenap och svensk söt senap med äggulorna, slå det över köttet/potatisen i pannan och rör om försiktigt. Syftet är att äggulan skall stelna lite så allt hänger ihop...
3. Lyft upp en bit ur stekpannan och servera med en klick cremé fraiche och lite saltgurka.
Drag några rejäla varv med salt & svartpepparkvarnen över allt...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar