tisdag, januari 27, 2009

Grillad kräftsandwich med Philadelfiaost, dijonsenap och avacado



Ibland vill man äta gott och snabbt! En grillad sandwich är alltid rätt, idag med kräftor i kombination med dijonsenap och varm avacado. En trevlig och lätt kombination som serveras med en tomat och löksallad. Smakerna får dig att tro att du äter något elegantare än en sandwich! Vad du än gör, glöm inte några varm med saltkvarnen när du serverar...

Ingredienser, 2 portioner.
4st Skivor sandwichbröd
1/2 dl Philadelfiaost
100g Kräftstjärtar, väl avrunna och hackade
1st Avacado, skuren i bitar
1msk Dijonsenap
1msk Dill, hackad
Salt & peppar från kvarn

Gör såhär:
1. Blanda alla ingredienser till fyllningen.
2. Bred ut fyllningen mellan två bröd.
3. Grilla i klämgrill ca 3 min.
4. Servera med en god sallad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar