söndag, juni 20, 2010

Rostat knäckebröd med äggröra och inlagd sill

En perfekt snabb söndagslunch...speciellt om du som vi gjorde en för stor sats äggröra till frukost. Genom att rosta knäckebrödet i brödrosten får du fram jättemycket smak...har du väl börjat med det kan du inte sluta!

Ingredienser till 2 personer:
2st Knäckebrödsskivor
2st Ekologiska ägg
4msk Grädde
Salt och vitpeppar från kvarn
6st Bitar inlagd sill
1/2st Rödlök
Dill
Kvisttomat

Såhär kan man göra:
1. Vispa ihop äggen, salt & peppar i en tjockbottnad kastrull.
2. Värm äggröran på svag värme på spisen under sakta omrörning med en träslev.
3. Rosta knäckebrödsskivorna i en brödrost.
4. Lägg äggröran på knävkebrödet, garnera med sillen, löken och dillen.
5. Ät och njut...du kommer säkert vilja ha en till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar