Ingredienser, 12st Cup Cakes:
3at Ägg, ekologiska
2.5 dl Socker
1tsk Vaniljsocker
50g Smör
1dl Meze yoghurt 10%
3.5 dl Vetemjöl
2 tsk Bakpulver
1 nypa Salt
4msk Kakao
2msk Apelsinsaft, pressad
Finrivet skal av en apelsin
Frosting
100g Philadelfia ost
100g Mörk choklad
Fint skuret apelsinskal
Såhär kan man göra:
1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst. Smält smöret och blanda i det och
Mezeyoghurten, apelsinsaft och skalet.
2. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner det.
3. Fyll i stora muffinsformar och baka av mitt i ugnen på ca 175g i ca 20-25min.
4. Frosting: Smält chokladen och blanda med Philadelfiaosten, strö över lite apelsinskal som dekoration.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar