lördag, maj 14, 2011

Solbackens försommarbuffé serverad till lunch

I strålande sol firade Oliver ett år i helgen och vi bjud till en liten buffé. Mycket kan göras i god tid innan men musslorna kokade vi precis före. Trodde inte det skulle gå åt 2 kg gravad lax men den var tydligen omtyckt för det tog slut...Blev en frisk hallonmoussetårta till kaffet men den kommer som ett eget recept.
Nedan finns en liten lista om du vill göra detsamma...


Det här ingick på vår buffé till 20pers:
2kg Gingravad lax med gravlaxsås
2st Mussel (nät) med saffran och vittvinskokta blåmusslor med koriander och chiliaioli
2st Tartformar med potatiskaka med basilikaolja
1kg Oyster och sesamglazade kycklingspett
1st Brietårta
4st Surdegsbaguetter
1st sats med breadsticks
1st skål med örtfärskost
1 st skål med späda salladskott
1st skål med cocktailtomater
1st skål med rädisor
1/2st Vattenmelon
1kg Vindruvor
3st Flaskor rosévin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar