Ingredienser till 2 personer:
400g Skinkschnitzel
2msk Rosépeppar, mortlad
2msk Olivolja
1msk Paprikapulver
Havssalt & svartpeppar från kvarn
Hommus:
240g Kikärtor, avrunna från burk
1dl Olivolja
1msk Harissa
3st Vitlöksklyftor
1tsk Citronjuice
Havssalt & svartpeppar från kvarn
4msk Krusbladig persilja, finhackad
Såhär kan man göra:
1. Mixa alla ingredienser till hommusen, låt den gärna vila över natten....men den måste inte...men den blir 100% godare...
2. Marinera skinkschnitzeln och grilla på grillen eller i en panna. Det tar ca 2-2,5min per sida.
3. Om du vill kan du alltid servera med lite ugngrillade potatisar och lite sallad...
Bilden nedan: himla gott att doppa lite hommus med chips som en enkel starter!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar