onsdag, december 28, 2011

Solbackens Italienska nyårsmeny 2011

Tiden går fort när man har roligt och nu var det ett tag sen jag bloggade sist...Men ska försöka med lite mer inlägg under 2012...kanske tom ett nyårslöfte! Bjuder på ett smakprov på årets nyårsmeny här hemma i goda vänner lag! Och nästan som "vanligt" blir det förberedelser under fredagen för att bara lägga sista handen på själva nyårsafton. Återkommer med recepten...Och på förhand ett gott nytt år till er alla. Och tack alla trogna läsare, det är kul att vara en av landets 100 mest lästa matbloggar!

Hälsningar
//Manfred


Solbackens Italienska Nyårsmeny 2011


Antipasto Della Casa        
Parmarulle med Genovesefärskost, grillad tonfisk med sardellkräm & kaprisbär, crostini med tapenade, buffelmozzarella med semitorkad körsbärstomat och basilika.

****

Marulk med citron, spenat & parmesanrisotto
serverad med hummersås smaksatt med vit tryffel


****

Lammytterfilé vänd i rosmarin med rostad vitlöks balsamicoreduktion, grillad polenta och ragu på soltorkad tomat, kronärtskocka, squach och paprika.

****

Gorgonzolapanna cotta med fikonmarmelad

****

Liten oblandad Tiramisu med hallon och myntasallad

****

Chokladtryffel smaksatt med apelsin och grappa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar